недеља, 27. март 2016.

Rezervacije sadnog materijala za predstojeću sezonu proleće 2016



Vršimo rezervacije sadnog materijala za

predstojeću sezonu proleće 2016. Iskoristite

priliku i po promotivnim cenama obezbedite

vrhunski rasad koji obezbeđuje maksimalne

prinose uz minimalne zahteve.
Rasad paprikeRasad paradajza
Proizvodnja rasada predstavlja najsloženiju i najosetljiviju fazu u biljnoj proizvodnji. kako bi se pravilno odnegovao rasad potreban je niz uslova koje biljka zahteva da budu ispoštovani (kvalitet semena, kvalitet supstrata, vlažnost zemljišta, vlažnost vazduha, temperatura, količina svetlosti kao i provetrenost) da bi se svi ti uslovi ispoštovali rasad iziskuje puno truda, znanja, ljubavi i rada. . .
klica paradajzaKotiledoni paradajza
U našoj proizvodnji rasada koristimo MH(metal-halide), HPS(high pressure sodium), LED(light-emitting diode) sijalice radi produživanja dana i obezbeđivanja dovoljne količine svetla u toku dana (u zimskom periodu biljke nemaju dovoljan intezitet prirodnog svetla), ove sijalice omogućavaju ranije cvetanje kao i veću rodnost biljkama.
Vestacko svetlo za rasadRasad krastavca
Pored svetla mladim biljkama je potrebna kvalitetna zemlja ili smeša (supstrat) koji se sastoji od crnog treseta, belog treseta, đubriva sa odgovarujićim makro i mikro elementima. Naš odabir supstrata proizvodi nemačka kompanija Floragard koji važe za jedne od vodećih proizvođača supstrata u svetu. U supstrat dodajemo i određenu količinu prirodnog minerala prelita kojeg odlikuju fantastične vodno-vazdušne karakteristike time omogućava korenu biljaka gotovo savršene uslove za rast i razviće.
Zemlja za rasadagro perlit
Pikiranje iz kontejnera se vrši u saskije tkz sedmice (7x7x7), rasad kao takav se premešta u grejani plastenik gde raste do perioda u kom ima 4-7 listova tj. kad je spreman za rasađivanje na stalno mesto bilo u zaštićen prostor (plastenik/staklenik) ili na otvoreno polje. U koliko kupac zahteva rasad u kontejnerima (što je često slučaj sa paprikom) bitno je to naglasiti prilikom porudžbine rasada.
pikiranje rasadasadnja rasada u plastenik
Rasad šaljemo po celoj teritoriji Srbije lično dostavljajući uz prethodan dogovor sa kupcem, kao i kurirskim službama gde je predhodno sigurno rasad upakovan u kartonske kutije.
Pozovite nas pa da se dogovorimo. TEL 061-67-44-792

Нема коментара:

Постави коментар